PLOVDIV PLAZA е най-големият и модерен търговски център в Пловдив.

PLOVDIV PLAZA впечатлява със своята архитектура и дизайн. Там където естетиката среща функционалността, модерността – традицията, а историята води към бъдещето – това е визията и интериора на търговския център. Защото Пловдив заслужава най-доброто!

PLOVDIV PLAZA ви посреща с уникалния не само за България, но и за Югоизточна Европа LED екран с височина 16 метра и площ от 175 кв. метра, който излъчва специално създадени 3D продукции и анимации и може да прикове вниманието ви с часове.

PLOVDIV PLAZA е модерно място за пазаруване, но не само. Тук може да общувате, да прекарвате пълноценно време със семейството и приятелите си, да срещнете добри познати и да намерите нови. Тук ценим красотата, таланта, качеството във всичко, което предлагаме.

PLOVDIV PLAZA ви предлага да се радвате на хубавите неща в живота! Затова ви посрещаме с посланието: Живей, обичай, пазарувай!

 

Търговски център

Търговската площ на PLOVDIV PLAZA е 36 000 м2. На 3 нива може да откриете изключително разнообразие от модни магазини на водещи световни и български брандове, заведения за хранене и атракции за деца и възрастни, както и за цялото семейство. Най-новите тенденции и атрактивни предложения на водещи модни марки ще откриете в множеството магазини на световни и локални брандове, разположени на нива 0 и 1. Разнообразни и любими на всички заведения за хранене, както и детският център са разположение на второ ниво.

Приятната атмосфера в зоните за хранене се допълва от големи тераси от източната, южната и западната страна на сградата.

За любителите на екстремните изживявания в Западния атриум е обособена зона с бънджи батути и стени за катерене за малки и големи.

На всяко ниво в зоната около атриумите са разположени кафенета и сладкарници, където посетителите могат да починат след пазаруването или просто да поговорят с приятели на чаша ароматно кафе или чай.

5 асансьор (3 в западния атриум и 2 в източния), както и ескалатори на всяко ниво правят връзката между различните нива на търговския център изключително удобна.

Точното местоположение на всеки от търговските обекти в мола може да намерите бързо и лесно с интерактивната карта.

Интериорните пространства на търговския център са решени в светли и топли цветове, които създават простор и комфорт. Мебелите и декоративните осветителни тела са изработени от естествен фурнир в натурален цвят, който допълнително внася топлина и уют.

Търговският център е проектиран в съответствие с най-модерните изисквания за достъпна среда за майки с деца и хора с увреждания. Широк и приветлив вход улеснява достъпа от нивото на главния вход до партерното търговско ниво.

Търговската част се допълва от модерни и функционални офисни пространства. Между двете сгради има лесна вътрешна комуникация, като в същото време се осигурява самостоятелното им функциониране.

 

Реклама в Plovdiv Plaza

Plovdiv Plaza е най-просторната дестинация за пазаруване и прекарване на свободното време в Пловдив. Това ни превръща в привлекателно място за реклама. Тук вашите послания ще срещнат точните хора на точното място!

Водещите световни марки и уникални атракциони, разположени в мола, осигуряват всекидневен поток от хора в различни възрастови групи, с различен статус и интереси.

На ваше разположение са разнообразни рекламни носители – уникалният за България LED екран, ескалатори, асансьори, входни врати, както и площи и условия за провеждане на промоутърски и рекламни кампании. За подробна информация относно възможностите и тарифите, може да се свържете с:

 

Отдаване на търговски и офис площи и реклама:

Александрина Янева
Тел.: 0885 66 26 76
Е-mail: aleksandrina@plovdivplaza.bg

 

Офисни площи

Бизнес центърът е с 10 000 м² разгъната застроена площ, самостоятелен вход с лоби и връзка с търговския център. Цялата концепция за вътрешното пространство на офисните площи е насочена към постигане на изчистен и светъл интериорен дизайн и осигуряване на повече комфорт.

Офисите са от типа „отворено пространство“, като всеки етаж разполага с 3 сървърни помещения и 3 самостоятелни санитарни възела, което дава свобода при функционалното разпределение.

Предвидено е бизнес центърът да функционира денонощно, като в часовете извън работното време на мола, има връзка единствено с последните 3 парконива.

 

Паркинг

За удобство на посетителите на търговския център и работещите в бизнес центъра има осигурени 3 надземни паркоетажа с 1200 места.

В допълнение към тях Plovdiv Plaza разполага с 50 външни паркоместа и 50 в подземен паркинг.

 

Европейски програми и проекти