Ниво 2
Тел.: +359 88 686 2600
www.berezka.bg

Веригата магазини „Березка“ е в сектора на търговията на дребно от много години и сме си поставили проста, но амбициозна цел – да предложим на нашите клиенти качествени продукти с чист състав и минимално количество вредни добавки. Развиваме бизнеса си, като се стремим да подбираме стоки, които носят автентичността и вкуса на страните, в които се произвеждат. Ежемесечно обновяваме продуктовата си гама, за да може всеки наш гост да се наслади и задоволи своя вкус.
Пазарувайте с удоволствие в над 90 магазина в България, Румъния и Кипър, както и онлайн през сайта ни https://berezka.bg/ или чрез нашето приложение. Бъдете сигурни, че сме положили много усилия, за да ви осигурим вкусна храна за закуска, обяд или вечеря, както и за организирането на едно прекрасно семейно тържество с любими хора и приятели.
Произвеждаме и собствени стоки в нашите кулинарни работилници. Във веригата ще намерите богата селекция от уникални ястия, които ще задоволят вкуса на всеки гастроном – кнедли, пелмени, супа „Борш“, най-популярните „Херинга под шуба“ и „Оливие“, „Холодец“ и още над 200 уникални рецепти от традиционната славянска кухня.
Стремим се да предоставим най-доброто на всеки клиент. Не използваме подобрители на вкуса и консерванти, само натурални съставки. Свежестта на всички ястия е гарантирана – оставяме не повече от 48 часа от момента на производството им до спиране на предлагането им.
Вярваме, че истинската стойност на вашата покупка се измерва не само в пари, но и в удоволствието, което получавате от нашите продукти. В тази връзка, ако продукт, закупен от нашата верига, не отговаря на вашите очаквания, ние ще ви върнем парите.
Всеки ден внасяме топлина и грижа във всичко, което правим, доставяйки радост на над 20 000 наши клиенти. Нашият екип от над 500 професионалисти поема отговорност за обслужването, с цел да Ви предоставим само най-доброто. „Berezka“ е винаги с вас – само на крачка разстояние, на едно кликване или на едно обаждане.