Ниво: 2

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

Телефон: (+359) 875 333 456

Websitе: comsed.net

Фирма КОМСЕД, Верига детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн са сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Сл. Бряг и 20 ритейл магазина в София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас и Стара Загора с обща площ от над 11,000 кв.м. и 91 мини обекта КОМСЕД – Детски магазини на път в бензиностанции OMV.

Основната ни грижа при подбора на асортиментa от над 17000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности е безкомпромисното качество. Продуктите, които ние предлагаме на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност.

КОМСЕД е изключителен дистрибутор за България на водещи световни марки в областта на детските играчки като: LEGO, PLAYMOBIL, DISNEY PLUSH, INTEX, BBURAGO, SES, RAVENSBURGER, NIKKO, ZURU, SMART TRIKE, MGA, MONDO и много други. КОМСЕД е и директен вносител на MATTEL (Barbie, Monster High, HotWheels, FISHER PRICE и др.), HASBRO (Nerf, Furby, My little Ponny, Play-do и др.).

Най-пълната гама от продукти на LEGO, PLAYMOBIL и другите ни марки, както и най-новите такива се предлагат само в магазините на КОМСЕД.

От асортимента на LEGO имаме над 80 ексклузивни и изключително интересни модели, а от PLAYMOBIL – почти 90% от асортимента е наличен само във веригата на КОМСЕД

Освен марките, на които сме изключителен дистрибутор или директен вносител за страната, в магазините ни се предлагат и всички други известни актуални марки и серии и актуални играчки.

От бебешката гама предлагаме на клиентите си CHICCO, AVENT, NUK, CHIPOLINO, MAYORAL, LORELLI, MUTSY, CANGAROO и много други.

Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от началото на появата ни на пазара през далечната 1989 година!