Ниво: 0

Работно време: 10:00 – 21:00

 

Нашият малък, но ефективен екип е позициониран в центъра на гр. Пловдив, където съставя колекции с деликатен баланс между съвременен и класически стил. Тук нашите дизайнери споделят отговорността към клиентите ни, и защитават привилегията им да се обличат стилно и комфортно. Можем да Ви разказваме за досегашния ни път, но за нас по важни са новите цели и бъдещето заедно с Вас , затова ще се фокусираме върху тях. С годините, това, което винаги сме искали да запазим и да поддържаме е личния допир. Точно така – допир, не просто контакт, а докосване, кимване или намигване. Стремим се да запазим това докато растем и да бъдем за Вас толкова прозрачни, колкото е възможно.Ето защо споделяме с Вас много от работата си зад кадър. Как подбираме и представяме артикулите и как управляваме процесите. Без значение какво сме постигнали, искаме винаги да сме достъпни за нашите клиенти и особено за нашите фенове.

Основната ни цел е да оправдаем Вашите високи очаквания като подпомогнем перфектния избор на всеки един от вас. Без значение дали ще бъде за среща на по коктейл, късна вечеря, неделен брънч или просто за ежедневието, всеки Ваш повод ни дава основание да се впуснем заедно и да изпълним тази задача, като дадем най-доброто от себе си.Да вникнем във вашите желания и специални изисквания е едно от най-големите предимства, които сме придобили с опита си. Позволете ни да Ви покажем, че перфектното облекло е само на един клик разстояние.

Управлението на бизнеса изисква много повече от страстта към елегантност, стил и дизайн. Но в ADL тази страст винаги ще има запазено място и то е най-отпред.Ние нямаме отговори на всички въпроси които поставяте, затова нека продължим да ги търсим заедно. Дължим огромна благодарност на Вас, нашите клиенти, че се присъединихте към нас в това страхотно пътуване и се надявам, да продължавате да бъдете част от нашата история.