Ниво: 1

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

Websitе: https://www.cropp.com 

Instagram: https://www.instagram.com/cropp_clothing/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Cropp

Телефон за връзка: +359895870329

CROPP – Cropp е модна марка за дрехи, която улеснява клиентите да създават свой собствен стил, предлагайки дамски и мъжки колекции, допълнени от богата гама от аксесоари и обувки. Марката помага да изразиш емоциите и своята индивидуалност. Тя черпи вдъхновение от съвременната попкултура и музика, творчески миксирайки ги в дизайни, включващи най-новите тенденции на подиума. По време на процеса на проектиране, дизайнерите на марката се фокусират върху сътрудничеството с визуални художници, илюстратори и графити художници от цял свят. Cropp от години подкрепя културни събития, свързани с уличното изкуство.

Марката представя четири модни линии,разнообразни по характер : две дамски и две мъжки.

Дамска мода:

CASUAL FASHION
Това е предложение за млади космополитни жени, които обичат да съчетават различни стилове и по този начин да подчертаят личността си . Линията е вдъхновена от основните тенденции директно от международните подиуми, подчертаващи оригинални и модерни детайли.

STREET CHIC

Това е линията за активни момичета, които обичат да се забавляват и да се експериментират с модата. Тя е смесица от най-новите тенденции с градските спортни и модерни акценти.

Мъжка мода:

URBAN HERITAGE
Предложението за взискателните, свободомислещи хора, които се радват на собствен стил и ценят високо качество и изисканите детайли.

STREET & STYLE
Линията е предназначена за тези модни изследователи, които следват най-новите тенденции и могат да се намерят навсякъде, където нещо интересно се случва. Това е мястото, където те намират уличната мода със спортни акценти, различни кройки и цветове.

Денимът в различни стилове и кройки е най-силната черта на CROPP. Мода предназначени за различни личности и винаги в съответствие с най-новите тенденции.