Ниво: 2

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

Телефон: (+359) 883 293 300

Website: www.flair.bg

E-mail: delev@flair.bg

Flair е производител на спортни стоки повече от 30 години. Фирмата е създадена през 1993 година и стартира с производство на спортни облекла. В първите си години марката инвестира много в качествени модели, подходящи за спорт и свободно време и става разпознаваема с веригата си от магазини в хасковски регион.

Обектите й се увеличават с нарастване на клиентската мрежа и до 2008 година успешно задоволява интереса на търговци на едро и дребно на територията на цялата страна.

Следват години на още по-динамичен растеж до 2016 година, когато магазините на Flair са разпознаваеми в цяла България и се разполагат в най-престижните площи на централни артерии и МОЛове.

Тези бързи темпове на развитие налагат както Алдин Кременов, създател на марката, така и Петър Делев, който от Франчайзопулачател през 2009 година се превръща в съсобственик и директор на отдел обувки и аксесоари през 2013 г. Двамата бизнесмени развиват своята обща визия за български производител на спортни стоки със световно качество и към големия си опит в спортните облекла добавят нови асортименти – спортни обувки и аксесоари, произведени по най-висок стандарт и последни световни технологии.

Flair държат на качеството на своите стоки, което се оценява от хилядите постоянни клиенти на марката и се разширяват към нови пазари, осигурявайки всичко необходимо за спорт и свободно време.