Ниво: 0

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

Телефон: (+359) 800 300 12

Websitе: www.hm.com

H&M е световна модна марка, която предлага мода и качество на най-добра цена и по устойчив начин. Създадена е преди 71 години в Швеция и оттогава не спира да развива асортимента си от дамско, детско и мъжко облекло, който се предлага както в магазини в целия свят, така и онлайн.

Днес в H&M можете да откриете както последните тенденции, вдъхновени от модните подиуми и водещи модни инфлуенсъри, така и базови модели за ежедневието. Основен принцип при създаването на продуктите е устойчивостта и затварянето на производствения цикъл. Затова H&M се стреми към употребата на все по-голям процент устойчиви материи като органичен памук или рециклиран деним, но не само. Във всеки един магазин на веригата можете да предадете стари дрехи и текстил, които ще бъдат рециклирани за нов живот, а срещу всяка предадена торба ще получите ваучер за отстъпка.

Магазинът на H&M в PLOVDIV PLAZA е разположен на 2500 кв.м и предлага мода за мъже, жени и деца, включително концепциите H&M+, Mama, както и H&M Sport за дамите.