Ниво: 1

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

Websitе: www.housebrand.com

Instagram: https://www.instagram.com/house_brand

Facebook: https://www.facebook.com/HouseBrandBG

Телефон за връзка: +359895870327

HOUSE – Марка на младостта и звуците.Креативна, смела и безкомпромисна. Ще ви вдъхнови с ритъм и ще ви помогне да намерите своя собствен уникален стил. Ако обичате добрата музика , свободата и спонтанните забавления –ние определено сме вашата марка.В момента House има над 320 магазина.

Марката представя четири модни линии,разнообразни по характер : две дамски и две мъжки.

Дамска мода:

CASUAL FASHION
Това е предложение за млади космополитни жени, които обичат да съчетават различни стилове и по този начин да подчертаят личността си . Линията е вдъхновена от основните тенденции директно от международните подиуми, подчертаващи оригинални и модерни детайли.

STREET CHIC

Това е линията за активни момичета, които обичат да се забавляват и да се експериментират с модата. Тя е смесица от най-новите тенденции с градските спортни и модерни акценти.

Мъжка мода:

URBAN HERITAGE
Предложението за взискателните, свободомислещи хора, които се радват на собствен стил и ценят високо качество и изисканите детайли.

STREET & STYLE
Линията е предназначена за тези модни изследователи, които следват най-новите тенденции и могат да се намерят навсякъде, където нещо интересно се случва. Това е мястото, където те намират уличната мода със спортни акценти, различни кройки и цветове.

Денимът в различни стилове и кройки е най-силната черта на HOUSE. Мода предназначени за различни личности и винаги в съответствие с най-новите тенденции.