Ниво: 1

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

Телефон: (+359) 893 550 365

Websitе: https://www.lazarini.eu/

„Лазарини“ се превърна в образец на безкомпромисност във визията на съвременния мъж. Гордеем се с факта, че създаваме мъжки облекла, съобразени с най-новите световни стандарти. Моделите ни са различни – модерни, смели и същевременно елегантни, придържащи се към класиката.
Фирмата е основана през 1995 г. Основната й дейност е производство и продажба на висококачествени мъжки костюми, ризи, панталони, сака и аксесоари – вратовръзки, колани, шалове. Изработени от вълна, лен, вискоза или в съчетание с полиестер, елегантните мъжки костюми и спортно елегантните облекла на „Лазарини“ ще задоволят и най-взискателния клиент.
Предлагаме съвременен стил и идентичност за всеки повод – от стилните абитуриентски костюми до индивидуалните бизнес вкусове. Богатството от материи, цветове и модели в предложенията на марката правят колекциите неустоими за всеки мъж, който иска да изрази себе си посредством своята визия.

„Лазарини“ залага на добре подбрани модели, изработени от качествени италиански платове, чрез използването на най-съвременните технологии и програми.