Ниво: 1

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

Телефон: (+359) 886 225 794

Websitе: www.lcw.com

ЕлСи Уайкики е водеща марка и лидер в търговията с готови облекла за цялото семейство в Турция. Компанията управлява повече от 420 собствени магазина в 15 държави в Европа, Азия и Африка. В България компанията притежава 5 магазина във Варна, Бургас, Пловдив, Русе и София.

В магазините на ЕлСи Уайкики се предлага богат асортимент от висококачествени изделия на справедливи цени, произведени в съответствие с мотото на Компанията „Всеки има правото да бъде добре облечен“.

ЕлСи Уайкики е марка-образец в подхода към дрехите и своите колекции и е адрес за достъпна мода. Задоволява нуждите на цялото семейство с колекции за бебета, деца, подрастващи и възрастни.

ЕлСи Уайкики привлича вниманието на потребителите посредством модерни сезонни и специализирани колекции за бременни, ученици, подрастващи и абитуриенти. Компанията е пазарен лидер в Турция от 2004, съгласно изследване, проведено от независимата фирма за пазарни проучвания IPSOS – KMG.

ЕлСи Уайкики има амбицията до 2023 година да се превърне в една от трите най–успешни компании в областта на търговията с облекла в Европа.