Ниво: 0

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

През 1995 Hellenica Group създава козметичният бранд Radiant Professional с цел да предложи пълна гама професионални продукти, с отношения към съвременната модерна жена и ежедневните й нужди. Роден в Гърция, Radiant Professional черпи вдъхновение от светлината, цветовете, блясъка и темперамента на Средиземноморието.

От 1995 Radiant Professional е еволюирал в професионална марка за декоративна козметика и грижа за кожата, с високотехнологични и съвременни продукти.
Красотата е женска работа. Такава е и нашата история, история, написана с най-ярките цветове.

Очарователна и сияйна, всички се обръщат след нея. Това е жената Radiant Professional и това е всяка жена. Красотата й струи от нейната увереност, а неин верен спътник са декоративната козметика и грижата за кожата. Създадени в Гърция с вдъхновение от цветовете и Средиземноморската култура, продуктите на Radiant Professional са тайната, която знае всяка жена.

С широка и разнообразни продуктова гама от вискотехнологични продукти в различни цветове, нюанси и текстури, те отговарят на всякакви поводи и случаи: комфорт, естествена визия и зашеметяваща сияйност.

Всеки сезон ние препоръчваме новите тенденции и открития в света на грима. Вдъхновени от съвременните тенденции, нашите консултанти по красота са на разположение на всяка жена, така че заедно да подберат цветове и техники за грим, които ще подчертаят естествената й хубост.

Магaзин RADIANT PROFESSIONAL
Във фирмения ни магазин ще откриете разнообразие от продукти за красота, които ще удовлетворят всяко търсене в името на перфектния грим, грижа за кожата и косата, и ще ви потопят в незабравимо разкрасяващо преживяване.

Нашите 3 марки – RADIANT Professional Make Up – SEVENTEEN The Art of Beauty & LORVENN Hair Professionals –предлагат високо качество продукти, резултат от последни технологични открития, които дават възможност на всяка жена да изглежда и да се чувства прекрасно.

Добре обучени Експерт-гримьори навигират всяко търсене в името на красотата и предлагат професионални персонализирани съвети и грим-услуги за префектна, модерна визия.