Sport Vision

Ниво: 2

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

Телефон: 0887 640 116

Sport Vision е една от най-големите вериги магазини за спортни стоки на Балканите. Предлага на пазара значителен брой международно признати марки за спорт, развлечение и отдих. Предлагаме продуктите си в 7 държави на Балканите, с общо около 24 млн. души население. Международен партньор сме на Nike и adidas.

Sport Vision е модерна компания, характеризираща се с гъвкавост, прозрачност, професионализъм и стратегия за динамично развитие. От самото начало се фокусирахме върху пазара на маркови спортни облекла.

Притежаваме лиценз за внос и дистрибуция на марките: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, и най-големият международен партньор в света за марките: Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland.

Магазини Sport Vision се разпознават с най-широката гама от 100% оригинални спортни обувки, дрехи, спортно оборудване и аксесоари. Клиентите пазаруват с увереност в приятелска и професионална среда. Предлаганите продукти са разнообразни и са предназначени за спортове като бягане, фитнес тренировка, футбол, баскетбол, плуване и много други.

 Sport Vision активно инвестира в развитието на спорта, както на местно, така и на регионално ниво. Социалната отговорност и взаимното сътрудничество характеризират връзката на компанията със заобикалящата я социална среда. Ние сме активно ангажирани към живота на общността.

Мисията на компанията е да се превърне в пазарен лидер, винаги вдъхновяващ, и активно да се асоциира с клиентите и партньорите си чрез уникален опит в търговията на дребно, който подобрява техния начин на живот.