“TEILOR” ви кани да откриете великолепието на автентичните скъпоценни камъни в новия си концептуален магазин в Plovdiv Plaza, с елегантен и иновативен дизайн, невероятна вселена от злато, диаманти и най-красивите скъпоценни камъни. Избраните за витрината уникални бижута ще ви пренесат в един различен свят зареден с емоции, женственост и чувственост.

Идентичността на марката се разпознава чрез фините детайли и уникалната изработка. Цветът на витрините е избран, за да покаже красотата и автентичността на бижутата които компанията предлага. Топлите тонове на декорацията на магазина ни напомнят за интензивността и усещането за благородния метал, от който са изработени бижутата.
“TEILOR “ представя бижутата като комбинация от скъпоценни камъни и фина изработка .Всяко едно бижу се отличава с уникални форми: хроматични иновации, креативни и изненадващо чувствителни решения в един свят на красота, извън границите на всичко, което знаем за бижутата. Асиметричните линии във всеки модел и техния нетипичен дизайн създават в бижута една невероятна изящност.

Зрелищно или дискретно,в ‘TEILOR” определящият елемент се оформя около иновационната концепция. Ние се концентрираме върху изключителността и качеството на нашите продукти, като всяко бижу е създадено, за да съответства на вкуса и личността на нашите клиенти в най-малките подробности.
Бижутата могат да говорят за любов, емоции и страст по-красноречиво от думите, затова “TEILOR” ви кани да откриете перфектните подаръци за любимия човек или бижутата, за които винаги сте мечтали.

Teilor стартира през 1999г. с идеята да предложи страст, иновации и елегантност, като комбинира изключителен дизайн с най-ценните материали.
Първият си магазин открива в град Питиещ -Румъния. През следващите години ‘TEILOR” разработва голяма мрежа от магазини в цялата страна с повече от 40 магазина за бижута и своя онлайн магазин teilor.ro.
През 2019 г. “TEILOR” излезе извън румънските граници и отвори първия си магазин в София и още един в Полша. През февруари 2023 г. първият магазин в Пловдив ще отвори врати за тези, които обичат уникални и ефектни бижута със скъпоценни камъни, които никога няма да излязат от модата.

www.teilor.bg