Ниво: 2

Работно време: 10:00 – 21:00 ч.

Facebook: www.facebook.com/yakubdelicious/

Българска кухня вече и в Плаза Мол, но не каква да е , а здравословна! Ще се насладите на любими рецепти и вкусни ястия.. от топли супи, до скара, вкусно готвено и още и още. Заповядайте в зоната за хранене на новия щанд на Yakub Delicious ет.2 срещу магазин Pepco.

Ние сме производители на ново поколение храни, които са изцяло базирани на най-новите тенденции в здравословното и съвременно хранене – така нареченото „healthy food“.

Всичко, което приготваме за вас е БЕЗ НИКАКВИ КОНСЕРВАНТИ! Предлагаме изключително разнообразен асортимент от продукти, които са лично наше творение, като свежи салати, сандвичи, здравословни чаши, смутита и десерти, както и вегански такива.

Ние сме Yakub Delicious! Нашият асортимент се увеличава непрекъснато, защото търсенето е все по-голямо. Продуктите ни се харесват много от всички любители на здравословното хранене и не само.Какво по-хубаво от пресни , вкусни и полезни неща, които получаваш без да чакаш – на момента, защото са приготвени и опаковани за теб –тип Take Away, когато си в движение и за твоето забързано ежедневие!