electrip е най-новият оператор на зарядни станции в България, като мисията му е да е да улесни екосистемата на електрическите превозни средства и устойчивия транспорт, докато предоставя на своите потребители цялостни решения за по-природосъобразно пътуване, като изгради зарядни станции в страната и в цяла Европа.

Със своята широка гама от продукти и услуги, electrip има за цел да бъде пионер в своя сектор. Услугите, които предоставя на потребителите на електрически превозни средства са в следствие на дългогодишен натрупан опит и корпоративни ценности, което откроява electrip сред операторите в сектора. еlectrip подкрепя всички усилия за по-ефективно използване на енергията, което е изключително важно в наши дни.

В ,Пловдив Плаза Мол“ electrip оперира 2 бр. зарядни станции AC 22 kW, които са съвместими с всички електрически и plug-in автомобили.

Станциите са разположени на Ниво 1, като за да заредите Вашия електромобил, е необходимо да изтеглите приложението на electrip от Google Play Store или Apple App Store.