Естил запачна своята дейност през 2000-та година, залагайки на качеството на продукта и достъпните цени което я направи една от най-продаваните български марки за куфари, пътни чанти, аксесоари за път и работа.
В магазине се предлагат:
Куфари и пътни чанти.
Най-широката гама наши продукти, както от гледна точка на дизайн, така и по отношение на функционалност, размер и материи. Тук ще откриете решения за всяко едно предизвикателство, което пътуването ще изправи пред вас. Удобният избор за тези, които търсят по-гъвкави аксесоари за багаж. Подходящи както за ограничените пространства в салона на поредния полет, така и за личния ви автомобил.
Мъжки бизнес чанти.
Естествено продължение на пространните ни проучвания върху динамичния лайфстайл на съвременните корпоративни служители. Стил и функционалност оживяват в най-висококачествените материали и перфектен външен вид.
Чанти и раници за преносими компютри.
Съобразени с последните тенденции в размерите на преносимите компютри, нашите чанти и раници за лаптоп предлагат най-високо ниво на сигурност и удобство, в унисон с динамиката на ежедневието ви. Всичко това, разбира се, въплътено в стилен външен вид и модерен дизайн.
Дамски чанти.
Макар да търсим стила основно в дългите пътувания, никога не забравяме ключовата роля, която играе дамската чанта в себеусещането и лайфстайла на съвременната дама. Последните тенденции на модата и нашите собствени дизайнерски търсения се срещат в тези ограничени серии от аксесоари.

Телефон: +359 878754415