Lee Cooper е първият производител на деним в Европа. Марката е създадена от Морис Купър през 1908 г. в Станфорд, Лондон. Lee Cooper винаги е на върха на тенденциите и технологиите, но и запазва автентичността на денима, следвайки максимата, че истинският деним не трябва да бъде прекалено сложно проектиран, прекалено обработен и прекалено скъп.
От денима като работно и военно облекло в самото начало, днес брандът е завоювал позицията на задължителен елемент в гардероба на всеки ценител на качествения деним и продължава да развива и диктува международните тенденции от своята централа във Великобритания.
Брандът е представен в над 70 страни по света, поддържа 683 собствени магазини и произвежда над 5 милиона чифта дънки годишно. „Лий Купър България“ е официален представител на марката от 2012 г. и оперира с 12 магазина на територията на страната.
Днес Lee Cooper е легенда. Защото през всичките години, във всяка кройка, плат и бод, марката следва девиза си „Посветени на денима, верни на стила!“.

Ниво 1

Контакти:

Имейл: office@leecooper.bg
Уебсайт: leecooper.bg
Facebook: LeeCooperBulgaria